Quality & eXcellence by design

Personeelstekort? 
boek vandaag nog een demo op onze bestelsoftware

Eenvoudig inchecken en genieten van een vlotte aankomst dankzij onze gebruiksvriendelijke kiosken.

Verbeterde klantbeleving en vereenvoudigde 
betalingen met onze oplossingen.

Dat wil ik ook

Technologie en emotie komen samen

QX-Innovations is uw digitale communicatiepartner, gespecialiseerd in kassa's, ticketingsystemen, orderapplicaties, digital signage en wayfinding. Wij verbeteren uw bedrijfscommunicatie en klantinteractie voor maximale efficiëntie, klanttevredenheid en emotionele impact. Ontdek onze op maat gemaakte strategieën voor optimale communicatie en klantenbinding.

Eigen huisstijl

Al onze software wordt door ons volledig in jouw eigen huisstijl opgeleverd. Zo wordt deze één met je interieur en de door jou gewenste uitstraling. Herkenbaar voor je klanten!

Meertalig

Onze apps kunnen door de gebruiker in meerdere talen worden gezet. Daardoor kunnen jouw buitenlandse klanten ook de apps gebruiken. Alle teksten en producten zijn in het CMS te vertalen. Easy!

Hogere omzet, minder kosten

Gemiddeld besteden jouw klanten tot wel 30% meer als ze bestellen op een kiosk. Ze zullen én meer producten bestellen én vaker kiezen voor een duurdere variant. Bovendien is de kiosk 24/7 inzetbaar en onvermoeibaar. Je bespaart dus ook op personeel. Win-win!

Klantbeleving

Onze kiosken zijn echte eyecatchers in je zaak. Een oer-Hollands product, gemaakt van hoogstaande materialen. Samen met de app in jouw huisstijl valt de kiosk je klanten bij binnenkomst metéén op. En willen ze er direct gebruik van maken. Gegarandeerd!

Onze integraties

Sunmi
POS4
Formitable
Flora@Home
Epson
Konacom
Worldline
CM
Multisafepay
Leisure King
Lightspeed
Pay
Easyorder
Cikam
Matthijs Verhagen Marketing & Operations bij Doloris

Met de maatwerk incheckkiosken van QX-Innovations hebben we onze personele inzet geoptimaliseerd en de gastervaring flink verbeterd. QX-Innovations is een fijne partner en denkt goed mee met onze vraagstukken

Jan Donmez CEO, Appybee

Bij QX-Innovations blijf ik steeds weer terug komen. De samenwerking verloopt altijd vloeiend en er wordt op allerlei manieren met je meegedacht om je projecten tot een succesvol einde te brengen.

Ziad Geli Eigenaar Ak-mir Döner

Ik ben absoluut dol op de ordersoftware van QX-Innovations voor mijn kebabzaak! Het maakt mijn leven zoveel gemakkelijker en stelt me in staat om bestellingen met een klik vlot af te handelen.

Contact info
Waar kun je ons vinden?
  • van Hovengaarde 23
  • 5673AG Nuenen
  • Nederland
E-mail ons op
Bel ons op