Ticketing

Eén ticket, ontelbare mogelijkheden: Geniet zorgeloos met onze ticketing oplossingen!

Ticketing eenvoudig gemaakt

Ontdek een moeiteloze manier om evenemententickets te beheren en verkopen met onze innovatieve ticketing applicaties. Vereenvoudig het ticketingproces, verhoog de verkoop en verbeter de gebruikerservaring. Krijg volledige controle over ticketverkoop, promotie, beveiliging en rapportage, allemaal op één gebruiksvriendelijk platform. Of je nu een evenementorganisator, artiest of locatiebeheerder bent, onze ticketing applicaties zijn ontworpen om jouw succes te vergroten. Ervaar het gemak van ticketing op een geheel nieuw niveau met onze toonaangevende oplossingen.

Verken, boek en geniet met onze ticketing apps

Doloris KioskDe voordelen van ticketing apps zijn talrijk en maken ze onmisbaar voor zowel evenementorganisatoren als bezoekers van verschillende soorten attracties. Allereerst bieden ticketing apps de mogelijkheid om eenvoudig online gekochte tickets te scannen bij de ingang. Dit geldt niet alleen voor evenementen, maar ook voor musea en pretparken. Dit betekent minder gedoe met fysieke tickets en snellere toegangscontrole, waardoor lange wachtrijen worden voorkomen.

Daarnaast stellen ticketing apps gebruikers in staat om tickets te kopen en reserveren via kiosken op locatie, waardoor ze flexibiliteit en gemak krijgen bij het bezoeken van musea of pretparken. Of je nu ter plaatse besluit om een museumtentoonstelling bij te wonen of extra tickets wilt kopen voor een ritje in een pretpark, de app maakt het proces eenvoudig en moeiteloos.

Een ander belangrijk voordeel van ticketing apps is dat ze uitgebreide informatie en begeleiding bieden over de te bezoeken locatie. Of het nu gaat om een kunstwerk in een museum of een attractie in een pretpark, gebruikers kunnen in de app plattegronden, aanwijzingen, tijdschema's en andere relevante informatie vinden. Dit draagt bij aan een soepel en gestructureerd verloop van het bezoek en verhoogt de algehele tevredenheid van de bezoekers.

Als toonaangevende leverancier van ticketing oplossingen, streeft QX-Innovations ernaar om jouw ticketing ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met onze geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke apps bieden wij een naadloze en betrouwbare ticketingoplossing voor o.a. evenementen, musea en pretparken. Profiteer van efficiënt ticketbeheer, snelle toegangscontrole en tevreden bezoekers met ons als jouw ticketingpartner

Pinterminals

Pinterminals zijn essentiële apparaten voor pinbetalingen in fysieke en online winkels. Ze bestaan uit een kaartlezer en toetsenbord, waarmee klanten veilig kunnen betalen. Pinbetalingen bieden efficiëntie door snelle transacties en verminderde wachttijden.

Ontdek meer!