Bestel Apps

Bestellapps en Kiosken: De nieuwe manier van bestellen en betalen in de horeca

Ultieme klantervaring

Bestellapps hebben de manier waarop klanten hun maaltijden bestellen en afrekenen in de horeca drastisch veranderd. QX-Innovations levert deze bestellapps, evenals fraai vormgegeven kiosken in de huisstijl van de klant, waardoor de ervaring nog verder wordt verbeterd.

Gemak en sfeer met bestellapps in de horeca

Zelforder apps bij o.a. Chick & chips, HFC, TexicanBestellapps hebben een revolutie teweeggebracht in de horecabranche door klanten de mogelijkheid te bieden om op een geheel nieuwe manier te bestellen en af te rekenen. Met behulp van fraai vormgegeven kiosken, keukenschermen en afhaalschermen, geleverd door QX-Innovations in de huisstijl van de klant, wordt niet alleen de bestelervaring geoptimaliseerd, maar ook de algehele beleving in de zaak versterkt.

Het gemak dat bestellapps bieden, stelt klanten in staat om direct hun bestellingen te plaatsen zonder te hoeven wachten in lange rijen. Daarnaast hebben klanten volledige controle over hun bestellingen, omdat ze zelf hun maaltijd kunnen samenstellen en aanpassen naar hun persoonlijke voorkeur. Dit draagt bij aan een gepersonaliseerde en bevredigende eetervaring.

De keukenschermen zorgen ervoor dat de bestellingen efficiënt kunnen worden doorgegeven aan het keukenpersoneel, waardoor de bereidingstijd wordt verkort en de servicekwaliteit wordt verbeterd. Het personeel kan de bestellingen op de schermen volgen en de gerechten op tijd klaarmaken, wat leidt tot een snellere doorlooptijd en tevreden klanten.

Daarnaast bieden de afhaalschermen klanten de mogelijkheid om eenvoudig hun bestelling op te halen. De schermen tonen de orderstatus en informeren de klanten wanneer hun bestelling gereed is voor afhalen. Dit zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt afhaalproces, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun maaltijden kunnen meenemen.

Een ander voordeel van bestellapps is het potentieel voor hogere bestedingen van klanten. Door de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface worden klanten aangemoedigd om het menu te verkennen, nieuwe gerechten te proberen en extra items toe te voegen aan hun bestellingen. Dit stimuleert een verhoogde omzet en winstgevendheid voor de horecaonderneming.

Keuken- en afhaalschermDe fraai vormgegeven kiosken, keukenschermen en afhaalschermen, naadloos geïntegreerd in de huisstijl van de klant, voegen een extra dimensie toe aan de algehele sfeer en beleving van de zaak. Geplaatst op strategische locaties, trekken deze schermen de aandacht en versterken ze de aantrekkingskracht van de locatie. Met intuïtieve touchscreen-functionaliteit bieden ze een interactieve en plezierige manier voor klanten om hun bestellingen te plaatsen, waardoor de zaak een positieve indruk achterlaat.

Ticketing

Ontdek een moeiteloze manier om evenemententickets te beheren en verkopen met onze innovatieve ticketing applicaties. Vereenvoudig het ticketingproces, verhoog de verkoop en verbeter de gebruikerservaring. Krijg volledige controle over ticketverkoop, promotie, beveiliging en rapportage, allemaal op één gebruiksvriendelijk platform. Of je nu een evenementorganisator, artiest of locatiebeheerder bent, onze ticketing applicaties zijn ontworpen om jouw succes te vergroten. Ervaar het gemak van ticketing op een geheel nieuw niveau met onze toonaangevende oplossingen.

Ontdek meer!