Website lockdown

Website-Locking: versterk de beveiliging en controle van uw webshops

Optimaliseer webshop veiligheid

QX-Innovations biedt geavanceerde website-locking-oplossingen om de beveiliging en controle van uw webshops te versterken. Of het nu gaat om het tonen van webshops op kiosken in winkels of het beschermen van gevoelige informatie, onze software zorgt ervoor dat gebruikers niet kunnen afwijken naar andere websites of applicaties. Ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf helpen bij optimale beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Safety first

Daka sport kioskQX-Innovations is uw vertrouwde partner als het gaat om geavanceerde website-locking-oplossingen. Onze software stelt bedrijven in staat om hun webshops veilig te presenteren op kiosken in winkels, waarbij de bezoekers niet in staat zijn de webshop te verlaten of andere applicaties te openen. Door het bieden van een vergrendelde en gecontroleerde omgeving, kunnen winkeliers de gebruikerservaring optimaliseren en de aandacht van de klanten gericht houden op hun producten en diensten. 

Onze website-locking-oplossingen bieden niet alleen waarde voor het tonen van webshops op kiosken, maar hebben ook brede toepassingsmogelijkheden in diverse andere branches. Bedrijven die gevoelige informatie of interne applicaties willen beschermen, kunnen profiteren van onze software. Door de mogelijkheid om toegang tot andere websites en applicaties te beperken, kunnen bedrijven de productiviteit verhogen en ongeoorloofd gebruik van het internet voorkomen. Met de beveiligingsfuncties van QX-Innovations kunnen bedrijven de veiligheid van hun gegevens waarborgen en hun interne systemen beschermen tegen externe bedreigingen.

QX-Innovations staat bekend om zijn toonaangevende expertise en innovatieve benadering van website-locking-oplossingen. Onze software is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit, zodat bedrijven kunnen profiteren van een naadloze implementatie en aanpassing aan hun specifieke vereisten. Of u nu een klein bedrijf bent dat zijn webshop op kiosken in een fysieke winkel wil tonen, of een groter bedrijf dat strengere beveiligingsmaatregelen nodig heeft, bij QX-Innovations bieden we oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het implementeren van krachtige website-locking-oplossingen die uw bedrijf helpen groeien en beveiligen.

Zelfscan kassa's

Zelfscan-kassa's zijn een innovatieve oplossing die de winkelervaring van consumenten transformeert. Bij zelfscan-kassa's hebben klanten de mogelijkheid om hun eigen producten te scannen en af te rekenen, zonder tussenkomst van een kassamedewerker. Deze technologie, ook wel self-checkout genoemd, biedt aanzienlijke voordelen die zowel de efficiëntie in de winkel verbeteren als kostenbesparingen opleveren.

Ontdek meer!